The Hives

Les mer

Odd Nordstoga

Les mer

Amason

Les mer

Tre Små Kinesere

Les mer

Darling West

Les mer

Veps

Les mer

Månen

Les mer

D/troit

Les mer

brenn.

Les mer

Longfield & Super Skeleton

Les mer

Fagernes Yacht Klubb

Les mer

brenn. til Vangen!

Foto: Isak Jenssen

Reisen til brenn. startet da Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen møttes på Lillestrøm Videregående. «Spiller du trommer?» spurte Edvard. Det var starten på et vennskap mellom to ganske forskjellige typer med det samme bankende hjertet for punk svøpt i popmelodier.

Duoens unike blanding av rockens kompromissløshet kombinert med popens lekenhet og sjarm, har gjort at de skiller seg ut i musikklandskapet, og stadig tiltrekker seg nye trofaste fans. 

I 2022 har brenn. spilt nær sagt overalt i Norge, og vist frem et liveshow som ikke står tilbake for noen.  Høydepunktene inkluderte blant annet åpning av Øyafestivalen, opptredener på festivaler som Malakoff og Vinjerock, og ikke minst lanserte og gjennomførte de sin egen festival; brennapalooza., i Oslo og Trondheim. 

2022 ble startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like, som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. 

«Elsker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock», og i tillegg ble de nominert i kategorien «Årets nykommere». Med alle lovord og trilling av høye terningkast fra en norsk samlet musikkpresse, skal man absolutt ikke se bort ifra at brenn. hanker inn ytterligere Spellemannsnominasjoner for «Vandrer på solskinn». 

Live har duoen med seg fullt band, der humor og spontanitet står sentralt i konsertfilosofien. Resultatet blir et relevant og brennhett rockeband for både nåtid og fremtid. 

…Og brennhett blir det garantert i Vangen i august til neste år også!!