The Hives

Les mer

Odd Nordstoga

Les mer

Amason

Les mer

Tre Små Kinesere

Les mer

Darling West

Les mer

Veps

Les mer

Månen

Les mer

D/troit

Les mer

brenn.

Les mer

Longfield & Super Skeleton

Les mer

Fagernes Yacht Klubb

Les mer

Longfield & Super Skeleton tilbake til Vangen!

Når Boney M. har dratt Gamle Erik opp fra avgrunnen og bydd opp til dans.

Resultatet er Longfield & Super Skeleton, rockebandet som drar inn elementer fra blant annet disko, punk, synthpop og new wave. Med bind for øynene og fingrene krysset makulerer de alle bevis, og limer sammen bitene til et dansbart, hardtslående og dynamisk lydbilde. 

Debutplaten «Fight Music» ble sluppet sent i 2019, etterfulgt av «Void of Glitter» (EP) våren 2020. Første nyttårsdag 2021 startet innspillingen av oppfølgeren som ble sluppet singel for singel, med tilhørende musikkvideoer, før den ble fullbyrdet som «Void of Glitter/Constantly Bitter» i mai 2021. Arbeidet med neste album «Daylight, the Devil»  startet allerede i juni 2021, og hadde release 26. August 2022. Flere av låtene fra denne platen har fått rotasjon på både lokal og nasjonal radio, som den hyppig spilte og heftig dansevennlige «Parasite». «Suffer» ble inkludert i P3-listen «Best akkurat nå» og beskrevet som «100% deilig galskap» av Espen Roness (NRK P3).

Longfield & Super Skeleton er helt klart et av Norges mest hardt arbeidende band. De skriver og produserer alle låtene selv, lager sine egne musikkvideoer, pressebilder og albumcover. De designer sin egen merch, og jobber konstant med å videreutvikle image og konsertopplevelsen til de som er heldige/uheldige nok til å kalle seg publikum. 

Vi vet at Longfield & Super Skeleton er bånnsolide live, og vi er sikre på de kommer til å filleriste både innsekter og troll når de vender tilbake til Vangen i august!