Tre Små Kinesere

Les mer

The Hives

Les mer

Odd Nordstoga

Les mer

Amason

Les mer

Fagernes Yacht Klubb

Les mer

Darling West

Les mer

Månen

Les mer

D/troit

Les mer

brenn.

Les mer

Longfield & Super Skeleton

Les mer

Veps

Les mer

LørDAGen i Vangen

Det magiske sirkuset til Captain Frodo er tilbake! Dette er et sted hvor drømmer blir til virkelighet, og hvor barn hyler av glede og begeistring, mens voksne tørker tårer av latter. 

Pandemien stengte ned Las Vegas og sendte Captain Frodo hjem til Haugesund etter 25 år på turneer i utlandet, med stor suksess i bl.a. London, New York, Sydney og Las Vegas. 

Nå koser han seg med å presentere sin verdenskjente og unike underholdning for barn i alle aldre, og har nå øvd hele sommeren på nye stunt og triks spesielt for Vangen!

På dagtid lørdag 27. august får han sin helt egen scene inne i Hengekøyeskogen, og alle er invitert!!

ANGIE er tilknyttet den lokale RudBoy Records familien, og hun har store ambisjoner. Med sin behagelige og kraftige stemme, og sitt kraftige budskap, har hun det siste året gitt ut en håndfull låter som raskt kryper under huden og blir der.

Med sin smittsomme attitude og eggende afrobeat, kan vi garantere at det blir bortimot klinisk umulig å ikke la seg rive med i dansen.

Lørdag 27. august inntar hun Bergscenen som en del av dagarrangementet i Vangen. Dette gleder vi oss til!!

Ricky Major er det nyeste medlemmet i RudBoy Familien, og leverer en fresh og energisk blanding av Hip Hop, Pop og RnB. 

Bergenseren skriver egne låter, med tekster det er lett å kjenne seg igjen i. Han er en produktiv artist, som etterhvert har skapt seg en stor låtkatalog som RudBoy Records gleder seg til å presentere for publikum… Og det gjør vi også.

Lørdag 27. august inntar også han Bergscenen som en del av dagarrangementet under Vangen. Kom, og vær med på å skap en god flow i skogen!