Festivaldato: 23-24 august

Thom Hell

Les mer

Erlend Ropstad

Les mer

Euroboys

Les mer

brenn.

Les mer

Blood Command

Les mer

Skaar

Les mer

Louien

Les mer

Lille Venn

Les mer

KaPLING

Les mer

Månen står opp igjen i Vangen!

Foto: Edgar Bachel

På slutten av 90-tallet var MÅNEN Haugesunds ubestridte pop-flaggskip med en lang lang rekke utsolgte konserter både på hjemmebane og rundt i de store studentbyene. 

Bandet slapp to etter hvert legendariske album (Snop og 04:20) og leverte lokale allsangfavoritter som fortsatt strømmer ut fra Radio 102 nesten ukentlig. «Lene som i Lenestol» / «Solå Går Opp» / «Ti på Halv Fem» / «Angst» / «Tyggisglis» og «Ska me gadda beibi» er låter nesten enhver Haugalending kan synge med på og som fortsatt suser bra på ethvert vorspiel i sildabyen! 

Rundt årtusenskiftet gikk Månen «ner» og har kun gjort noen svært få konserter siden den gang – en av de aller siste på et utsolgt Scala i desember 2014.

Men hold dere fast – noe stort er på gang!

For nå kommer faktisk Helge Toft / Johnny & Steinar Liadal / Kim Rune Lund og Bengt Hansen til en festival svært nær deg! Dette blir et eksklusivt gjensyn med den klassiske besetningen som fylte Flytten til randen hver eneste lillejulaften i årevis.

Månen markerer nemlig 2023 med en heidundrende hitparade på Vangenfestivalen, OG utgivelse av et samlealbum som også vil inneholde et knippe låter aldri før sluppet på nåtidens strømmetjenester!

Neste år blir et år i fullmånens tegn under furukronene i Vangen!

Puss stemmebåndene folkens, her blir det allsang!