The Hives

Les mer

Odd Nordstoga

Les mer

Amason

Les mer

Tre Små Kinesere

Les mer

Darling West

Les mer

Veps

Les mer

Månen

Les mer

D/troit

Les mer

brenn.

Les mer

Longfield & Super Skeleton

Les mer

Fagernes Yacht Klubb

Les mer

Tre Små Kinesere til Vangen!

Foto: Marthe Amanda Vannebo

«KINESERNE KOMMER!» 

Langt tilbake i urtida, i 1988, fant du denne graffitien overalt i Trondheim sentrum. Folk klødde seg i hodet og lurte på hva i all verden dette kunne være. Mysteriet ble oppklart for de fleste trondhjemmere, og folk ellers i landet, da Tre Små Kineseres debutalbum kom i 1990. Siden den gang har det blitt ytterligere 12 album og hundrevis av konserter.

Og Risnes og Co. ligger ikke på latsiden, for trioen startet 2023 med et smell! 20. januar kom deres album nummer 13 (en retur til deres opprinnelige akustiske lydbilde), samtidig dro de ut på en etterlengtet norgesturné. Med seg på turneen hadde bandet helt nye låter -selvsagt i skjønn forening med gode, gamle klassikere fra en elsket katalog.

En konsert med Tre Små Kinesere er en ganske annerledes opplevelse enn det å sitte hjemme og plystre til platene. I hjembyen Trondheim er det nesten ikke mulig å høre bandet over publikums allsang, og slik tenker vi det blir når de gjester Vangenfestivalen også.

Dette, kombinert med Risnes’ «tullprat» og gode historier mellom låtene, er noe av det som gjør disse konsertene til en minneverdig opplevelse.

Kineserne spiller en hyggelig ettermiddagskonsert i vangen lørdag 26. august, det kan jo neppe bli koseligere enn det.