The Hives

Les mer

Odd Nordstoga

Les mer

Amason

Les mer

Tre Små Kinesere

Les mer

Darling West

Les mer

Veps

Les mer

Månen

Les mer

D/troit

Les mer

brenn.

Les mer

Longfield & Super Skeleton

Les mer

Fagernes Yacht Klubb

Les mer

Veps til Vangen!

Foto: Jenny F. Lunde

Veps består av fire 18 og 19 år gamle jenter fra Oslo, og ble i 2022 utropt til et av By:Larms mest spennende band av både NRK P3, Dagsavisen, Klassekampen og danske Bands Of Tomorrow. I tillegg har jentene også spilt showcasefestivalene The Great Escape (UK), Indiestad (Nederland), Reeperbahn (Tyskland) og Vill Vill Vest (Norge) i løpet av 2021.

Like før jul 2021 slapp de den bråkete og sinte, men likevel supercatchy singelen «His Brother». Låten ble playlistet på norske NRK P3, og fikk omtale i en rekke ledende internasjonale musikkmedier, deriblant The Line Of Best Fit.

Med oppfølgersingelen «Ballerina (Norah)» ble bandet valgt ut som «Spotlight Artist Of The Week» hos selveste BBC6 i Storbritannia, og i mars 2022 fullførte bandet sin aller første headlinerturné på de britiske øyer.

Veps ble tidlig i 2022 også inkludert på norske Musikknyheter sin liste over de artistene ledende bransjepersonligheter, musikkjournalister og konsertbookere i Norge har mest tro på i tiden fremover.

Veps’ særegne, melodisterke og kontrastfylte låter blir fremført som om livene deres står på spill, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor jentene er blitt et «buzzband», både her hjemme og ute i den store verden.

«Oslo Park» ble sluppet via amerikanske Kanine Records 18. november, og er en oppsiktsvekkende emosjonell og velskrevet debutplate, skapt av fire unge damer med musikkverdenen for sine føtter. 

Albumet er produsert, mikset og mastret på utsøkt vis av Matias Tellez (Girl In Red, Sondre Lerche ++), og bergenseren har festet bandets magi til tape slik det er ment å være. 

Rått, emosjonelt, vakkert og melodisk. Akkurat litt som livet i slutten av tenåra, egentlig. 

Vi ønsker Veps hjertelig velkommen til Vangen!