The Hives

Les mer

Persondata

Denne personvernerklæringen er ment til å hjelpe deg som bruker av Vangen festivalen sine tjenester å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker. Personvernerklæringen gjelder for alle som bruker nettsiden vår eller er i kontakt med oss.

Ansvar

Vangen festivalen er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Spørsmål om personvern kan rettes til nettredaktør, Ole Jørgen Haavelmoen.

Billettkjøp

Ved å kjøpe billett gjennom våre tjenester registreres følgende informasjon:

  • E-post
  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • Mobilnummer
  • Eventuell rabatt (student/barn)
  • Gjennom hvilken kanal billetten er kjøpt
  • Kjøpshistorikk

Vangenfestivalen.no

Ved å besøke vårt nettsted loggføres dine bruksdata. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva vi sporer er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies).

Kredittkortopplysninger blir ikke tatt imot eller lagret av oss, men av vår tredjeparts betalingsformidler Ticketco AS.

Tredjepartsaktører

Vi benytter følgende tredjepartsaktører:

  • TicketCo
  • Google Tag Manager
  • Facebook
  • Instagram
  • MailChimp

Informasjonskapsler som brukes:

  • id
  • NID
  • Uid
  • cid

Nyhetsbrev

For alle som melder seg på Vangen festivalen sitt nyhetsbrev behandles følgende informasjon:

  • e-postadresse
  • for- og etternavn

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.
All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Lagringstid

Vangen festivalen lagrer aldri personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for det formål opplysningene ble samlet inn for. Vi vil enten permanent anonymisere eller på sikkert vis slette de av dine personopplysninger som vi ikke lenger har behov for.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene Vangen festivalen behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kreve innsyn hos Vangen festivalen ved å sende forespørsel til nettansvarlig, Ole Jørgen Haavelmoen. Dette anses som skriftlig henvendelse. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.