Tre Små Kinesere

Les mer

The Hives

Les mer

Odd Nordstoga

Les mer

Amason

Les mer

Fagernes Yacht Klubb

Les mer

Darling West

Les mer

Månen

Les mer

D/troit

Les mer

brenn.

Les mer

Longfield & Super Skeleton

Les mer

Veps

Les mer

Nyheter

Tre Små Kinesere til Vangen!

Kineserne spiller en hyggelig ettermiddagskonsert i vangen lørdag 26. august, og det kan jo neppe bli koseligere enn det.

Les mer

Haugesund Sparebank inn som Generalsponsor!

Nå er det fest på kontoret til Vangenfestivalen, Haugesund Sparebank har gått inn som generalsponsor med en flerårig avtale.

Les mer

Amason til Vangen!

Amason er intet mindre enn en svensk supergruppe, med medlemmer fra Miike Snow, Dungen og Little Majorette.

Les mer

Fagernes Yacht Klubb tilbake til Vangen!

Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Av udødelige hits, gitarsoloer og allsang.

Les mer

D/troit til Vangen!

Det blir levert et swingende, hett og autentisk liveshow når danske D/troit entrer Bergscenen i august

Les mer

Odd Nordstoga til Vangen!

Få makter å beskrive poesien i hverdagen slik som Odd Nordstoga klarer, uten at det noen gang blir klisjefylt eller svulstig.

Les mer

Darling West til Vangen

Darling West kommer til å kle Vangen, og Vangen kommer til å kle Darling West!

Les mer

Månen står opp igjen i Vangen!

På slutten av 90-tallet var MÅNEN Haugesunds ubestridte pop-flaggskip med en lang lang rekke utsolgte konserter både på hjemmebane og rundt i de store studentbyene.

Les mer

Longfield & Super Skeleton tilbake til Vangen!

Vi vet at Longfield & Super Skeleton er bånnsolide live, og vi er sikre på de kommer til å filleriste både innsekter og troll når de vender tilbake til Vangen i august!

Les mer

brenn. til Vangen!

Duoens unike blanding av rockens kompromissløshet kombinert med popens lekenhet og sjarm, har gjort at de skiller seg ut i musikklandskapet, og stadig tiltrekker seg nye trofaste fans.

Les mer

Veps til Vangen!

Rått, emosjonelt, vakkert og melodisk. Akkurat litt som livet i slutten av tenåra, egentlig. 

Les mer

The Hives til Vangen!

Endelig er katta ute av sekken!!! Kongene av garasjerock og et av verdens cooleste liveband setter kursen mot Vangen i 2023!!! Og det etter å ha tilbakelagt en stadionturné på de britiske øyer sammen med Arctic Monkeys noen uker tidligere. Vi ønsker The Hives hjertelig velkommen til Haugesund! De viltre og skamløse svenskene snudde en hel musikkverden på hodet da de for 25 år siden slapp sitt debutalbum «Barely Legal». Det eksploderte fullstendig da de noen år senere kom med mesterverket «Veni Vidi Vicious», som i dag står igjen som en klassiker i skandinavisk rocksammenheng. Nå er vi i 2022, og herrene i svart og hvitt leverer fortsatt kruttsterke, farlige og i aller høyeste grad humoristiske liveshow. Det er bare til å glede seg til Howlin’ Pelle Almqvist, Nicholaus Arson, Vigilante Carlstroem, Chris Dangerous og The Johan and Only headliner Bergscenen ... Dette kommer til å haraball, garantert!!!!

Les mer

Takk for i år!

Vangenfestivalen 2022 er nå tilbakelagt, en helg som for oss vil gå inn i historiebøkene som den aller best gjennomførte Vangenfestivalen så langt.

Les mer

Haugaland Kraft er med på laget!

Et velfungerende internett har i dag blitt like viktig som vann og elektrisitet for norske hjem.

Les mer

Vangenfamilien er i gang!

Vi vil jo at Vangen skal fremstå som et eventyr når vi åpner portene kl. 16.00 på fredag. 

Les mer

Vær smart: bytt fra billett til armbånd før festivalen starter!

Vil du unngå billettkø når du kommer på festival?

Les mer
Program vangenfestivalen

Program: Spilletidene er i boks!

Kun 10 døgn igjen til Vangenfestivalen 2022! Hvilke artister som spiller under årets musikalske eventyr vet du nok allerede, og om et par strakser vet du også når de spiller. Vi gleder oss i hjel til å se dere alle igjen!

Les mer

Ny artist til Vangen: dagsprogrammet lørdag!

Lille Pablo har nylig signerte management med Bergenslabelen «Full Effekt Records», og er en av Rogalands mest attraktive artister i sjangeren.

Les mer
Boy Pablo

Avlysning: Boy Pablo

Det er med tungt hjerte vi må meddele at Boy Pablo har avlyst alle kommende konserter, og kommer derfor heller ikke til Vangen 2022.

Les mer

Ny artist til Vangen: Hilma Nikolaisen

Tre kritikerroste soloalbum har gitt henne spellemann-nominasjon, internasjonal annerkjennelse og et stadig voksende publikum. I 2022 er hun klar med ny musikk!

Les mer

LørDAGen i Vangen

En god venn vender tilbake, og to høyst intressante unge artister føyes til programmet. Altså er det gode grunner til å ta turen opp i skogen tidlig på lørdagen!

Les mer
Tio stoler

Vangen interiør: TIO-stolen

TIO Karmøy er et aktivitetssenter for personer som av ulike årsaker har havnet utenfor arbeidslivet. I en årrekke har de laget fargerike utemøbler, og spesielt populære er strandstolene som har blitt plassert rundt på Haugalandet blitt.

Les mer
Mat gaten

MAT: Food Street

Du kan komme sulten til Vangenfestivalen! Det blir selvsagt også i år mulig å spise deilig og digg mat fra flere delikate utsalgssteder i Vangenfestivalens Food Street. Her vil du 26. og 27. august kunne knaske herlige og kortreiste kvalitetsretter kjøpt over disken til Oxe Burger, Hos Carlos, Potetbakeriet med flere. Bon appétit!

Les mer
Artist BLEST

Ny artist til vangen: BLEST

Blest oppstod i 2015 og ble initiert av Torbjørn Økland (diverse strengeinstrumenter), Paul Hansen (vokal, gitar) og Calle Apeland (bass). Alle markante musikere med lang fartstid som medlemmer i Vamp, samt andre konstellasjoner. Marie Klåpbakken (Hver gang vi møtes) kom etter hvert til på fele, og bidrar med vakker fargelegging av musikken. Disse utgjør stammen i Blest.

Les mer