Festivaldato: 23-24 august

Lars Vaular

Les mer

Erlend Ropstad

Les mer

Euroboys

Les mer

Thom Hell

Les mer

brenn.

Les mer

Blood Command

Les mer

Skaar

Les mer

Louien

Les mer

Lille Venn

Les mer

Captain Frodo’s Family Stunts

Les mer

KaPLING

Les mer

brenn.

brenn. returnerer til Vangenfestivalen, no annet skulle tatt seg ut!

Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende.

Reisen til brenn. startet da Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen møttes på Lillestrøm Videregående. «Spiller du trommer?» spurte Edvard. Det var starten på et vennskap mellom to ganske forskjellige typer med det samme bankende hjertet for punk svøpt inn i popmelodier.

2022 startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» i januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like, og som viser en moden lekenhet rocken verdig. Det ble også en naturlig oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. Sistnevnte skaffet duoen deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock», og i tillegg ble de nominert i kategorien «Årets nykommere».

De siste årene har vært travle for duoen, også på livefronten. I fjor solgte de ut Rockefeller i Oslo for første gang, og ikke minst inviterte de til sin helt egen festival, brennapalooza., som ble arrangert både i Trondheim og Oslo. I tillegg har de to somre på rad invitert publikum til moshpit på festivaler rundt om i hele landet.

Live har duoen med seg fullt band, der humor og spontanitet står sentralt i konsertfilosofien.

Resultatet blir et relevant rockeband for nåtiden, og fremtiden er brennheit. Fredag 23. august er de tilbake på Bergscenen!