Festivaldato: 23-24 august

Lars Vaular

Les mer

Erlend Ropstad

Les mer

Euroboys

Les mer

Thom Hell

Les mer

brenn.

Les mer

Blood Command

Les mer

Skaar

Les mer

Louien

Les mer

Lille Venn

Les mer

Captain Frodo’s Family Stunts

Les mer

KaPLING

Les mer

Skaar

I løpet av de siste par årene har 24 år gamle SKAAR (Hilde Skaar) fra Stord for alvor begynt å posisjonere seg som et av de aller mest spennende popartistene her til lands.

I 2020 slapp hun sin debut-EP, «The Other Side Of Waiting», og med denne debuten ble hun nominert til både Spellemannsprisen i kategorien ‘Årets pop’ og ‘Årets nykommer og Gramostipend’. Året før var hun også nominert som ‘Årets nykommer’ på P3Gull, og i forbindelse med den kritikerroste opptredenen sin på by:Larm 2020 ble hun også nominert til ‘Årets stjerneskudd’.

SKAARs teft for melodier, relaterbare tekster, sterke vokal og fengslende scenetilværelse har gjort at hun også har vekket interesse internasjonalt, og har blitt booket til prestisjefulle bransjefestivaler som Eurosonic i Nederland. Men verden gikk i lockdown, og idet konsertplanene ble lagt på is, ga hun ut den akustiske låtsamlingen «Waiting». Denne utgivelsen viste oss et mer nedpå og sårt lydbilde fra artisten som ble kjent for sine storslåtte poplåter.

Etter å ha gått gjennom en turbulent tid, hvor det å ventilere gjennom låtskriving var viktigere enn noen gang, er SKAAR nå ute med ny musikk. Platen «Mad Woman» kom i september, og beviser at hun virkelig fortjener all den gode responsen som har seilt hennes vei.

Lørdag 24. august kommer SKAAR til Vangen, det ser vi virkelig frem til.